U VORTEXU SA SVEMIROM

ENERGETSKO POMLAĐIVANJE

POMLAĐIVANJE TIJELA NA STANIČNOM NIVOU

Online program Energetsko pomlađivanje dizajniran je za pomlađivanja tijela na staničnom nivou. Program se sastoji od 4 webinara i 9 meditacija. U svakoj meditaciji radimo na različitim aspektima pomlađivanja tijela na staničnom nivou:


1. UVODNA MEDITACIJA

2. ENERGIZIRANJE TELOMERA

3. AKTIVIRANJE VEĆEG NIVOA LJUBAVI PREMA SEBI

4. ENERGIZIRANJE MITOHONDRIJA

5. TRANSFORMACIJA ENERGIJE STRAHA

6. ENERGIZIRANJE VODE U TIJELU I MATIČNIH STANICA

7. BUDUĆNOST IZNAD OSOBNOSTI - OTPUŠTANJE OGRANIČAVAJUĆIH UVJERENJA

8. KRISTALNO TIJELO

9. AKTIVIRANJE PINALNE ŽLIJEZDE

Energetske transmisije u meditacijama nam pomažu u pomlađivanju, povećavaju nivo energije i vraćaju tijelo u stanje balansa.

Iako je ovaj program bio emitiran uživo u ožujku 2022, primljene energetske transmisije dolaze iz kvantnog polja i kao takve su uvijek dostupne bez obzira da li ste sudjelovali u meditacijama uživo ili slušate snimku.

Program uključuje video snimku 4 webinara (trajanje oko 90 minuta) i audio snimke 9 meditacija koje su bile uključene u webinar sa muzičkom podlogom.

Predlažem vam da meditacije iz ovog programa uradite nekoliko puta, a nakon što prođete kroz cijeli program možete mu se ponovno vratiti nakon nekog vremena.

U programu je korištena tehnologija Stargate-a. Stargate je visoko razvijena svijest iz kvantnog polja koju se prizemljuje uz pomoć eteričke svete geometrijske strukture. Svrha Stargate-a je podupiranje brze evolucije ljudske svijesti i mi smo kroristili u ovom programu Stargate kako bi s lakoćom podizali svoju vibraciji i biti spremni na primanje energetskih transmisija za pomlađivanje.

ZAŠTO ENERGETSKO POMLAĐIVANJE?

Naše tijelo je dizajnirano da funkcionira stotinama godina, ali taj potencijal trenutno nije postignut na Zemlji, uz mali broj iznimaka. Kako planeta Zemlja i mi podižemo našu osobnu vibraciju tako je i mogućnost pomlađivanja našeg tijela i njegova sposobnost da funkcionira u stanju savršenog zdravlja sve veća.

U ovom programu radimo sa našim stanicama, naše stanice su svijesna bića i kad im se počnemo obraćati one primaju informaciju i mijenjaju se sukladno primljenoj informaciji. Mi kroz ovaj program preko energetskih transmisija koje primamo u okviru meditacija šaljemo našim stanicama specifične inforamcije koje promoviraju povratak stanice u stanje savršenog zdravlja.

U ovom programu vas ne pozivamo na razne programe diete ili vježbanja. Ovdje vas pozivamo da promjenite svoj odnos sa svojim tijelom, pozivamo vas da se opustite i primite energetske transmisije iz kvantnog polja koje će vašim stanicama poslati informacije koje će pokrenuti proces pomlađivanja i povratak u stanje balansa.

Uvodna meditacija

1. TJEDAN

Video snimka webinara 1/4

Audio snimka Meditacije 2/9 - Energiziranje telomersa

Audio snimka Meditacije 3/9 - Aktiviranje većeg nivo ljubavi prema sebi

2. TJEDAN

Video snimka webinara 2/4

Audio snimka Meditacije 4/9 - Energiziranje mitohondrija

Audio snimka Meditacije 5/9 - Transformacija energije straha

3. TJEDAN

Video snimka webinara 3/4

Audio snimka Meditacije 6/9 - Energiziranje vode u tijelu i matičnih stanica

Audio snimka Meditacije 7/9 - Budućnost iznad osobnosti - otpuštanje ograničavajućih uvjerenja

4. TJEDAN

Video snimka webinara 4/4

Audio snimka Meditacije 8/9 - Kristalno tijelo

Audio snimka Meditacije 9/9 - Aktivacija pinalne žljezde

© 2025 Svemirkovac.com