U VORTEXU SA SVEMIROM

MULTIDIMENZIONALNO KRETANJE

VOĐENE MEDITACIJE ZA INTERDIMENZIONALNU BILOKACIJU

Online program Multidimenzionalno kretanje dizajniran je da se uskladimo sa našim supersvijesnim stanjem bivanja, sa posebnim naglaskom na otvaranje prema mogućnosti da kao svijest imamo iskustvo multidimenzionalnog kretanja odnosno interdimenzionalne bilokacije. Program se sastoji od 3 webinara koji uključuju 6 Stargate meditacija u kojima se povezujemo sa svojom supersvijesti, uzvišlim majstorima i galaktičkim obiteljima i vođeni smo u iskustvo interdimenzionalne bilokacije:


1. Energetska čahura transformacije

2. Bilokacija u kristalnu dvoranu u Telosu

3. Bilokacija na brod Galaktičke Federacije

4. Buđenje pinalne žljezde

5. Kvantno disanje

6. Multidimenzionalno kretanje

U meditacijama ću vas pozvati da se bez ikakvog napora prepustite dubokoj meditaciji i primanju energetskih transmisija prosvjetljenih majstora, galaktičkih obitelji, bića anđeoskog svijeta i da tako zajedno stvorimo energiju transformacije i uzdizanja. A biti ćete i vođeni u iskustvo interdimenzionalne bilokacije.

Iako je ovaj program bio emitiran uživo na početku 2023. godine, primljene energetske transmisije dolaze iz kvantnog polja i kao takve su uvijek dostupne bez obzira da li ste sudjelovali u meditacijama uživo ili slušate snimku.

Program uključuje video snimku 3 webinara (trajanje oko 120 minuta) i audio snimke 6 meditacija koje su bile uključene u webinar sa muzičkom podlogom.

Predlažem vam da meditacije iz ovog programa uradite nekoliko puta, a nakon što prođete kroz cijeli program možete mu se ponovno vratiti nakon nekog vremena.

svemir-u-vortexu

MULTIDIMENZIONALNO KRETANJE

Živimo u uzbudljivom vremenu kada postajemo svijesni svog beskonačnog potencijala. Jedan on naših potencijala je da kao svijest izađemo iz našeg tijela i imamo iskustvo bivanja u drugim realnostima. To nesvjestno radimo u našem snu. U ovom online programu mi se vježbao kako svjesno imati isustvo interdimenzionalne bilokacije. Kao i za svaku drugu vještinu potrebno je vježbanje. U ovim meditacijama mi smo vođeni da imamo iskustvo bilokacije i ove meditacije vam mogu poslužiti upravo da sa lakoćom izvježbate ovaj svoj potencijal. U ovom iskustvu smo potpuno sigurni i cijelo vrijeme smo i dalje u konekciji sa svojim tijelom ali istovremeno svijesno bivamo kao svijest kao energetski inprint u nekoj drugoj realnosti.

stargate-u-vortexu

STARGATE

Stargate je sveta geometrijska struktura koja nam pomaže u pristupu višoj dimenzionalnoj svijesti i omogućuje višedimenzionalna iskustva onima koji meditiraju s njom. Unutar visoko vibracijskog energetskog polja Stargate-a, sudionici su osnaženi da stvarno osjete i povežu se s mnogim prosvijetljenim vodičima i bićima koji su pozvani da nam se pridruže. Na kvantnoj razini, Stargate radi na aktiviranju svijesti o vašem vlastitom Kvantnom Ja, vašoj Supersvijesti, kao i vašoj multidimenzionalnoj DNK. Iskustvo Stargate-a vas podsjeća tko ste, tko ste bili, koja je vašu ulogu ovom životu i u procesu podizanja svijesti na našoj planeti i otvara vrata vašoj sposobnost da izravno komunicirate s duhovnim svijetom.

POSLUŠAJTE MEDITACIJU

Energetska čahura transformacije

Cijena

Online program Multidimenzionalno kretanje uključuje video snimke 3 webinara i audio snimke 6 meditacija. Cijelom programu možete pristupiti ako se ovdje prijavite. Cijena online programa Multidimenzionalno kretanje iznosi: EUR 50.

svemir-kovac

PRIJAVI SE

OPCIJE PLAĆANJA

KONTAKT
Svemir Kovač
svemir.kovac@gmail.com
Mob/WhatsUp/Viber +385955884585

KUNSKO ILI DEVIZNO PLAĆANJE NA RAČUN
Svemir Rekonekcija, obrt za usluge
Rokova ulica 5
10000 Zagreb
IBAN: HR0624840081135245852
opis plaćanja: EP vaše ime i prezime
Raiffeisenbank Austria d.d.
Magazinska cesta 69
10000 Zagreb
SWIFT: RZBHHR2X

PAY PAL
svemir333@gmail.com

WESTERN UNION
Svemir Kovač
Rokova ulica 5
10000 Zagreb
Mobitel +385955884585

U DINARIMA
Ukoliko želite platiti program u dinarima pošaljite mi email na svemir.kovac@gmail.com i dobit ćete upute za plaćanje na email. Cijena programa u dinarima iznosi RSD 5,900.

© 2025 Svemirkovac.com