U VORTEXU SA SVEMIROM

ENERGETSKO POMLAĐIVANJE

POMLAĐIVANJE TIJELA NA STANIČNOM NIVOU

Online program Energetsko pomlađivanje dizajniran je za pomlađivanja tijela na staničnom nivou. Program se sastoji od 4 webinara i 9 meditacija. U svakoj meditaciji radimo na različitim aspektima pomlađivanja tijela na staničnom nivou:


1. UVODNA MEDITACIJA

2. ENERGIZIRANJE TELOMERA

3. AKTIVIRANJE VEĆEG NIVOA LJUBAVI PREMA SEBI

4. ENERGIZIRANJE MITOHONDRIJA

5. TRANSFORMACIJA ENERGIJE STRAHA

6. ENERGIZIRANJE VODE U TIJELU I MATIČNIH STANICA

7. BUDUĆNOST IZNAD OSOBNOSTI - OTPUŠTANJE OGRANIČAVAJUĆIH UVJERENJA

8. KRISTALNO TIJELO

9. AKTIVIRANJE PINALNE ŽLIJEZDE

Energetske transmisije u meditacijama nam pomažu u pomlađivanju, povećavaju nivo energije i vraćaju tijelo u stanje balansa.

Iako je ovaj program bio emitiran uživo u ožujku 2022, primljene energetske transmisije dolaze iz kvantnog polja i kao takve su uvijek dostupne bez obzira da li ste sudjelovali u meditacijama uživo ili slušate snimku.

Program uključuje video snimku 4 webinara (trajanje oko 90 minuta) i audio snimke 9 meditacija koje su bile uključene u webinar sa muzičkom podlogom.

Predlažem vam da meditacije iz ovog programa uradite nekoliko puta, a nakon što prođete kroz cijeli program možete mu se ponovno vratiti nakon nekog vremena.

U programu je korištena tehnologija Stargate-a. Stargate je visoko razvijena svijest iz kvantnog polja koju se prizemljuje uz pomoć eteričke svete geometrijske strukture. Svrha Stargate-a je podupiranje brze evolucije ljudske svijesti i mi smo kroristili u ovom programu Stargate kako bi s lakoćom podizali svoju vibraciji i biti spremni na primanje energetskih transmisija za pomlađivanje.

ZAŠTO ENERGETSKO POMLAĐIVANJE?

Naše tijelo je dizajnirano da funkcionira stotinama godina, ali taj potencijal trenutno nije postignut na Zemlji, uz mali broj iznimaka. Kako planeta Zemlja i mi podižemo našu osobnu vibraciju tako je i mogućnost pomlađivanja našeg tijela i njegova sposobnost da funkcionira u stanju savršenog zdravlja sve veća.

U ovom programu radimo sa našim stanicama, naše stanice su svijesna bića i kad im se počnemo obraćati one primaju informaciju i mijenjaju se sukladno primljenoj informaciji. Mi kroz ovaj program preko energetskih transmisija koje primamo u okviru meditacija šaljemo našim stanicama specifične inforamcije koje promoviraju povratak stanice u stanje savršenog zdravlja.

U ovom programu vas ne pozivamo na razne programe diete ili vježbanja. Ovdje vas pozivamo da promjenite svoj odnos sa svojim tijelom, pozivamo vas da se opustite i primite energetske transmisije iz kvantnog polja koje će vašim stanicama poslati informacije koje će pokrenuti proces pomlađivanja i povratak u stanje balansa.

POSLUŠAJTE MEDITACIJU

Energiziranje mitohondrija iz online programa
Energetsko pomlađivanje

Cijena

Online program Energetsko pomlađivanje uključuje video snimke 4 webinara i audio snimke 9 meditacija. Cijelom programu možete pristupiti ako se ovdje prijavite. Cijena online programa Energetsko pomlađivanje iznosi: EUR 50

svemir-kovac

PRIJAVI SE

OPCIJE PLAĆANJA

KONTAKT
Svemir Kovač
svemir.kovac@gmail.com
Mob/WhatsUp/Viber +385955884585

KUNSKO ILI DEVIZNO PLAĆANJE NA RAČUN
Svemir Rekonekcija, obrt za usluge
Rokova ulica 5
10000 Zagreb
IBAN: HR0624840081135245852
opis plaćanja: EP vaše ime i prezime
Raiffeisenbank Austria d.d.
Magazinska cesta 69
10000 Zagreb
SWIFT: RZBHHR2X

PAY PAL
svemir333@gmail.com

WESTERN UNION
Svemir Kovač
Rokova ulica 5
10000 Zagreb
Mobitel +385955884585

U DINARIMA
Ukoliko želite platiti program u dinarima pošaljite mi email na svemir.kovac@gmail.com i dobit ćete upute za plaćanje na email. Cijena programa u dinarima iznosi RSD 5,900.

© 2025 Svemirkovac.com